Vegalice


A VegAlice hagyományos és mindenmentes lekvárkülönlegességek bármely évszakban felidézik a tavasz ízletes zamatát, a nyár harsogó zöldjét, az ősz puhaságát vagy a tél csendbe burkolózó homályát. Isteni Besztercei Szilva lekvárunk immáron rézüstben fődögél, hogy visszahozza gyermekkorunk elfeledett ízét. Az apróbogyósokat megtréfáljuk: Mag nélküli Málna, Mag nélküli Eper éppúgy készül nálunk, mint Mindenmentes Kékáfonya öntet. Közönségkedvenc lett a Mindenmentes Naspolya lekvárunk, mely mindenféle hozzáadott anyag nélkül, csak naspolyából készül, hogy aztán óvja-védje bélrendszerünket és visszahozza a szotyogós naspolya zamatos ízét.
Mi, a Portik Család egy aprócska családi gazdaságban termeljük, szedjük a gyümölcsöket, hogy aztán elkészíthessük a finomabbnál finomabb lekvárokat. Tavasztól télig – a fenyőrügy fakadásától (Fenyőrügy szirup) a csipkebogyó szurkálódó szedéséig tart nálunk a szezon. Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/vegalice1

Aktuális termékeink: http://www.shorturl.at/gklvF

1 Review ( 5 out of 5 )

korbuly
5

Nemcsak finom, de különleges is

Mi már sokfajta Vegalice lekvárt próbáltunk, és nemcsak finomak, de sokuk nagyon különleges is. Örülök, hogy itt a faluban ilyen magas minőségű termékekkel találkozhatom, ajánlom mindenkinek, hogy tegyen egy próbát és rászokik hamar a választékra.

Write a Review